Over mij

Wat hebben grafisch design, interaction design, digital storytelling en front-end development met elkaar gemeen? Om te beginnen vind ik al deze aspecten binnen de media wereld ontzettend boeiend. Daarnaast worden al deze aspecten toegepast in mijn projecten die ik voor school of opdrachtgevers maak. Elk project heeft zijn eigen concept, verhaal, doelgroep en uitdaging en ze hebben allemaal een andere aanpak nodig.

 

cv

Download mijn CV

 

GRAPHICAL DESIGN

Als ontwerper zet ik een rauw idee om in een mooi, makkelijk te gebruiken product. Ik vind dat ontwerpen meer inhoudt dan alleen maar dingen mooi maken. Het moet ook leuk te gebruiken zijn.

INTERACTION DESIGN

Een belangrijk principe is dat ik niet voor de klant ontwerp maar voor de eindgebruiker. Ik benader projecten altijd vanuit het user-centered design standpunt. De eindgebruiker staat altijd op de eerste plaats.

CONCEPTING

Elk project heeft zijn eigen verhaal, doel, proces en uitdagingen. Ik zie die uitdagingen als kansen, dit boeit me. Een goed concept is voor mij het fundament van een succesvolle oplevering.

 

FRONT-END DEVELOPMENT

Tijdens mijn opleidingen en in mijn extra tijd heb ik een solide ervaring opgebouwd in HTML5, CSS3 en jQuery. In die tijd heb ik ruim 20 websites ontworpen en ontwikkeld.

RESPONSIVE DESIGN

In de huidige tijd kun je responsive design niet meer negeren. Het aantal wireframes stijgt bij elk project omdat er ook over de lay-out van smartphones en tablets nagedacht moet worden.

FREELANCE PROJECTEN

Het ontwerpen en ontwikkelen van websites vond ik te leuk en interessant om alleen voor school te doen. Daarom ben ik in 2008 begonnen met het aannemen van freelance projecten.